Despre noi/ DeltaProFuture.ro

Misiunea noastra
Misiunea noastra este sa asiguram cursantilor un loc in care sa transformam metodele traditionale de invatare-rigide, in metode dinamice, ludice, distractive. La finalul cursurilor, dorim ca rezultatele obtinute la testarile/certficarile Cambridge/Goethe sa fie unele de top.
De ce sa alegi cursurile noastre de limbi straine?
Cercetarile arata ca pe parcursul primilor sase ani de viata, copiii trec printr-o perioada in care invata mult mai usor limbile straine. Tinand cont de acest lucru, cu cat copilul este expus mai devreme interactiunii cu o limba diferita de cea materna, cu atat va creste abilitatea sa de a intelege si de se exprima atat in limba straina, cat si in limba materna. Propunerea noastra este de a le oferi copiilor aceasta posibilitate, pregatindu-i astfel pentru succesul viitor.
Echipa noastra
Functionam cu o echipa formata din 3 profesori care au un singur scop: sa faca pentru copiii dumneavoastra din fiecare ora de curs, o ora despre care abia asteapta sa le povesteasca parintilor, si la care doresc sa se intoarca. Construim in fiecare zi, cu rabdare si daruire, pasiunea copiilor dumneavoastra pentru limbile straine.
Dorim sa avem o comunicare si o relatie de parteneriat cu parintii, bazate pe incredere si sustinere reciproca. Cursantii sunt evaluati periodic, iar rezultatele sunt discutate cu parintii, pentru a ne asigura ca impreuna ne ducem la bun sfarsit misiunea de a-i invata pe copii limbile straine studiate.
Unde ne gasesti?
Ne gasiti in mijlocul cartierului ANL – Constantin Brancusi, zona Drumul Taberei - Valea Oltului. Adresa la care se tin cursurile este : Aleea Coloana Infinitului, nr. 5, bloc K, scara 2, et. 1, ap. 27, sector 6, Bucuresti.Harta si formular de contact aici.

Contacteaza-ne la +40727.920.199 sau pe Email office@deltaprofuture.ro

Alege cursul potrivit pentru tine sau pentru copilul tau si contacteaza-ne!

Adresa noastra

Delta Pro Future

Aleea Coloana Infinitului, nr. 5, Bloc K, sc. 2, et.1, ap. 27
Cartier ANL - Constantin Brancusi

062111, Sector 6

Bucuresti


Get Directions

Telefon

+40727.920.199


Email

office@deltaprofuture.ro


Program

07.00-21.00


Copyrights DeltaProFuture © 2013