concurs delta pro future
GRATUIT! Acum poti castiga 2 luni de cursuri de germana sau engleza! Delta Pro Future te invita la concurs! Ai sansa de a castiga doua luni gratuite de curs!
PROFITA DE REDUCERILE TOAMNEI: 10% REDUCERE pana la 30.09.2017 Inscrie-te la cursuri pana la data de 30 septembrie si in plus fata de reducerile de 10% poti castiga premiul constand intr-un doua luni de curs gratuit pentru modulul ales: germana sau engleza.
Termenii calificarii: completarea fisei de inscriere/contractului si achitarea primei rate. Poti castiga 2 luni gratuite (plata lunilor noiembrie 2017 si marte 2018).

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

Regulamentul concursului

Extragerea castigatorului se va face prin sistem aleator (cu ajutorul site-ului http://www.random.org/lists/) pe data de 06 octombrie in prezenta a minimum trei parinti/cursanti adulti. Primul nume inscris pe lista cursantilor (rearanjata aleator pe site-ul random.org) va fi desemnat castigator. Lista participantilor la concurs si a castigatorului va fi publicata atat pe site-ul www.deltaprofuture.ro cat si pagina noastra Facebook http://facebook.com/deltaprofuture.
OFERTA DE TARIFE