concurs delta pro future

DELTA PRO FUTURE te invita la CONCURS!
Inscrie-ti copilul la cursurile scolii noastre pana la data de 30.09.2018 si poti castiga doua luni gratuite de curs. Gratuitatea se acorda in lunile: noiembrie si martie.


Conditii de participare: Pentru calificarea in concurs este obligatorie achitarea integrala a taxei pentru luna octombrie pana la data de 30.09.2018. Premiul se acorda exclusiv pentru inscrierile la cursurile pentru copii. Pentru inscrieri ne gasesti la adresa de aici sau ne poti suna pentru detalii la numarul +40727.920.199. Extragerea va avea loc in data de 10.10.2018. Desemnarea castigatorului se va face prin sistem random, in prezenta a minim trei parinti/cursanti adulti.Primul nume inscris pe lista cursantilor va fi desemnat castigator. Lista cursantilor inscrisi care participa la concurs va fi actualizata saptamanal pe siteul deltaprofuture.ro si pagina de facebook.com/deltaprofuture.

Regulamentul concursului

Extragerea castigatorului se va face prin sistem aleator (cu ajutorul site-ului http://www.random.org/lists/) pe data de 10.10.2018 in prezenta a minimum patru parinti/cursanti adulti. Primul nume inscris pe lista cursantilor (rearanjata aleator pe site-ul random.org) va fi desemnat castigator. Lista participantilor la concurs si a castigatorului va fi publicata atat pe site-ul www.deltaprofuture.ro cat si pagina noastra Facebook http://facebook.com/deltaprofuture.
OFERTA DE TARIFE