7 trucuri sa inveti o limba straina mai repede

4 motive invatare limbi straine

Sunt persoane care invata foarte usor o limba straina si daca te intrebi care este secretul lor, citeste mai jos 7 trucuri sa inveti o limba straina mai repede.

1. Motivatia
Daca nu ai un motiv serios sa inveti o limba straina, iti poate veni greu – pe termen lung - sa te mobilizezi ca sa fii la zi cu informatiile.

2. Gaseste un partener
Iti va fi mult mai usor sa inveti o limba straina daca ai un partener cu care sa impartasesti aceleasi pasiuni lingvistice.
Cursurile Delta Pro Future se tin in grupe de 4-5-6 cursanti care fac mai usoara deprinderea unei limbi straine. Clic aici pentru oferta Delta Pro Future

3. Vorbeste cu tine insuti
Daca nu ai cu cine sa conversezi in limba straina pe care o inveti, vorbeste cu tine. Poate suna ciudat, insa te ajuta sa iti dezvolti vocabularul, sa exersezi frazarea si sa capeti incredere.

4. Distreaza-te in timp ce inveti
Daca inveti o limba straina distrandu-te va fi mult mai usor. De exemplu, invata cantece in limba respectiva, folosindu-te de versurile acestora de pe internet.
Metoda de predare pentru copii, la cursurile Delta Pro Future, este una care pune accentul pe jocuri. La fiecare ora copiii invata cuvinte, expresii noi cu ajutorul suportului vizual si audio. Mai multe detalii despre cursurile de limbi straine Delta Pro Future gasiti aici. http://www.deltaprofuture.ro/cursuri.html

5. Poarta-te ca un copil, fara griji
Unui copil nu-i prea pasa daca greseste, caci adultii nu au prea multe asteptari de la ei. Adultilor, insa, le este frica de greseala si de judecata celorlalti. Poarta-te, asadar, ca un copil, fara sa te ingrijorezi daca gresesti exprimandu-te intr-o limba straina pe care acum o inveti.

6. Asculta
Inainte de a invata o limba straina, incearca sa asculti vorbindu-se in limba respectiva. In acest fel te vei obisnui cu melodicitatea ei, iar cand vei invata cuvintele noi iti va veni mai usor in minte pronuntia lor.

7. Urmareste-i pe cei care vorbesc
Vorbirea anumitor limbi straine necesita diferite tehnici. Urmareste oamenii care vorbesc limba respectiva, cum se duce limba, cum se tin buzele, care este postura etc. Uita-te in oglinda si imita miscarile acestea in timp ce repeti cuvintele invatate.

Sursa: Babbel.com

Related Posts